Jelenlegi hely

A Baráti Kör tagsági kártyák már elérhetőek

Beküldte Dr. Réti László - 2016, november 4 - 13:16

Kedves Olvasók!

Egy hónapja felmértem a FB–on, hogy volna–e fogadókészség valamiféle baráti kör létrehozására. Akkor meglepően sokan válaszoltak a kérdésre igennel, így aztán szeretném bejelenteni, hogy létrehoztam a Réti László Baráti Kört!

Mivel egy sima kártyánál többet szerettem volna adni, a tagsági igazolvány egy kedvezménykártya formájában készült el. Ennek a lényege, hogy számos üzletben, benzinkúton, szolgáltatásnál azonnali kedvezményre jogosít, tehát nem pontokat gyűjtünk vele, hanem kevesebbet fizetünk 2–60%-kal. Pár elfogadóhely a nagyok közül a teljesség igénye nélkül: Agip, Thomas Jeans, Okay Italia, EZ Park.

A kártya kibocsátásában segítségemre volt partnerem, az EDC. A kártyák névre szólóan, sorszámmal ellátva készülnek el, így mindenki a tárcájában hordhatja, és még pénzt is megspórolhat vele, ha vásárláskor felmutatja az EDC logós boltokban.

A kártyákat a következő oldalon lehet megvásárolni: http://www.cardsale.hu/retilaszlo

A kártyáknak négy szintje – és ára – van a forgalmazó EDC szabályzatának megfelelően, és egy évig érvényesek. A vásárlási kedvezményt nyújtó cégek, boltok, szolgáltatók listáját itt találjátok: https://www.edc.hu/halozatok

A Classic verzió „Larkin Edition”–ként készült el, mivel ezt a furcsa fickót elég sokan megkedveltétek, így ott lehet veletek kártya formájában a mindennapokban is.

Még friss a dolog, szeretném, ha meg tudnánk oldani, hogy a klubtagok az e–book és a papír alapú könyveim vásárlásakor is valamiféle kedvezményhez juthassanak, ezek a tárgyalások még tartanak. Ahogy sikerül, értesítelek benneteket.

A klubnak rendszeresen tervezek majd exkluzív tartalmakat, beszélgetéseket, dedikálásokat, sőt, a Gold verziót választók személyes tanácsadásra is számíthatnak, ha esetleg írásra adják a fejüket. Az erre vonatkozó részletes leírás szintén a fenti oldalon található.