Jelenlegi hely

Kiadóváltás

Beküldte Dr. Réti László - 2015, október 29 - 21:37

Kedves Olvasók!

Mint az már a Facebook-oldalam (https://www.facebook.com/R%C3%A9ti-L%C3%A1szl%C3%B3-K%C3%B6nyvmolyk%C3%A...) megváltozott címéből is feltűnhetett, másik kiadónál folytatom az írást.

A Könyvmolyképzővel még tavasszal állapodtunk meg, és a közös munka első gyümölcse a sok-sok évvel ezelőtt, még egy másik kiadónál megjelent regényem újra kiadása lesz.

Ez a könyv a "Könnyek városa".
Nekem nagyon nagy kedvencem, hiszen igen sok olyan részt tartalmaz, amely valóban megtörtént eseményeket dolgoz fel, csak éppen máskor és máshol történtek meg. Ez egy kemény thriller. Azért mondom, hogy aki Larkin-féle könnyed szórakozásra vágyik, az most ne csalódjon. Cserébe viszont egy olyan világba nyújtok betekintést, amelynek egyes elemeire sokan még emlékezni fognak. A könyv tervezett megjelenése november 13.

A Larkin fanoknak üzenem: lesz harmadik Larkin!
És van ezen kívül tervben még két regény. Igazából most a kiadónak adtam meg a lehetőséget, hogy a három szinopszisból rábökjenek arra, amelyiket meg kéne írnom jövő év első felében. Ez nekem is újdonság így, de ki kell próbálni.

Addig is nagyon szépen köszönöm a támogatást, és a meghívásokat, és külön köszönet a legutóbbi ceglédi író-olvasó találkozó profi szervezőinek és a remek közönségnek!