Jelenlegi hely

Tájékoztatás a továbbiakról

Beküldte Dr. Réti László - 2015, április 11 - 20:21

Kedves Olvasóim!

Mint azt bizonyára hallottátok, az Ulpius Kiadó csődeljárás alá került.
Sajnálom, hogy így történt. Jómagam nem is akarok rosszat mondani róluk, mivel úgy érzem, én csak köszönettel tartozom mind a kiadónak, mind pedig Kepets Andrásnak.
Az üzleti életben előfordul az ilyesmi, túl kell rajta lépni.
Én is ezt teszem.
Hamarosan tájékoztatlak benneteket, hogy melyik kiadónál folytatom. A szerződés aláírása folyamatban van, és úgy néz ki, még idén lesz megjelenés is.
Amint erről konkrét információm lesz, azonnal megosztom veletek.
Személyes terveim a következők, csak hogy beavassalak benneteket egy kicsit a továbbiakba. Még idén szeretném kihozni egyik legjobb - de mindenképpen a legdurvább - könyvem, a "Könnyek városa" újra kiadását. Ez már nem kapható, vagy hat-hét éve jelent meg utoljára.
Még idén év végére szeretnék egy teljesen új könyvet, a címe még természetesen nem publikus. Ez azért az új kiadó terveitől is függ, meg az én egyéb elfoglaltságaimtól is. Szóval ez akár át is csúszhat jövő év elejére.
Ezt követően pedig a harmadik Larkin-könyvet szeretném megírni, tehát 2016 karácsonyára már szeretném a boltokban látni a... nem, mégsem mondom meg a címét. Annyi poént lelőnék vele! Legyen elég annyi, én már akkor vigyorgok magam elé, ha csak eszembe jut a sztorija és a címe :-)